fbpx

Angles per Nens

 

Les Titulacions de Cambridge English estan dissenyades per a què els alumnes adquireixin un aprenentatge sòlid i progressiu. La seva experiència els ha permès crear eines adaptades a cada necessitat. 

Tota aquesta gamma d’exàmens, en les tres versions, ajuden els nens i nenes a iniciar el seu camí en l’aprenentatge de l’anglès de forma divertida i són un excel·lent mitjà perquè adquireixin confiança i millorin el seu anglès.

Les proves estan redactades al voltant de temes que resultin familiars i es centren en les habilitats que són necessàries per comunicar-se en anglès de manera efectiva, és a dir, comprensió auditiva (listening), expressió oral (speaking), comprensió lectora (reading) i expressió escrita (writing)

Per a l’edat escolar, conten amb una amplia gamma d’exàmens, dissenyats de forma específica pels més petits, que presentem a continuació:

NIVELL EDAT DURACIÓ DE L'EXAMEN
Pre-A1 Starters 6-8 anys 45 minuts
A1 Movers  8-10 anys 1 hora
A2 Flyers  10-12 anys 1 hora i 15 minuts

Si voleu conèixer més informació dels exàmens o saber dates oficials podeu consultar la pàgina oficial fent click en el següent enllaç: Cambridge

Aquest lloc web utilitza cookies per poder millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.
Més informació Accepto No accepto