fbpx

Classes de Reforç - Secundària - Metodologia

 

 APROVA-HO TOT   T’HI AJUDEM! 

   CLASSES DE REFORÇ  ESO 

 Hola, soc la Mireia Arisó, coordinadora de les aules de reforç de primària, ESO i batxillerat. Des de de fa anys, vam incloure ens els nostres objectius educatius el treball amb els alumnes en edat escolar. Amb la mateixa filosofia de cooperació i atenció individualitzada vam obrir l'opció a les aules de reforç per ajudar els infants i joves amb els seus estudis amb l'objectiu de millorar les seves capacitats i fomentar un ordre i una estructura en els seus estudis a través de la motivació i el fet de creure en que tots els alumnes poden assolir els seus objectius.

METODOLOGIA:

Entre els nostres projectes acadèmics, i com podreu llegir a continuació, comptem amb Classes de Reforç Escolar totalment adaptades a les necessitats acadèmiques dels alumnes de Primària, 

AULA DE REFORÇOS OBERTA

En grups reduïts, i durant tota la setmana els professors titulats t’ajuden a fer els deures, a preparar els exàmens i a repassar, estudiar i resoldre els dubtes de les matèries que reforcis.

   

HORARIS: 

HORARI

DILLUNS

HORARI

DIMARTS

HORARI

DIJOUS

HORARI

DIVENDRES

18:15h-19:30h

LLENGÜES MATES    

18h-19:30h

MATES-FÍSICA-TECNO   

18h-19:30h

LLENGÜES MATES

18h-19:30h

TÈCNIQUES D’ESTUDI

 

 PREUS:  

DIES SETMANALS

PREU MENSUAL

1 dia

55 €

2 dies

95 €

3 dies

125 €

4 dies

155 €

 

Aquest lloc web utilitza cookies per poder millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.
Més informació Accepto