fbpx

Taller Presentacions ràpides

 

Taller Presentacions ràpides

Crea i entrena el teu PechaKucha® i el teu Elevator Pitch.

PechaKucha® i Elevator Pitch

Són dos formats englobats dins del que es coneix com a formats de presentació ràpids. Tots dos es caracteritzen per la seva curta duració, concisió i l’ús estratègic d’“idees-força”.

El seu objectiu és captar l’interès del públic en el menor temps possible.

Aquests formats de presentació són ideals per a emprenedors, start-ups i empreses consolidades interessades en una comunicació més àgil, atractiva i eficient.

PechaKucha® o sistema 20×20: Dura 6 minuts i 40 segons. S’utilitzen imatges com a suport de la presentació. És una marca registrada i compleix amb estàndards internacionals. La informació s'estructura en 20 diapositives que tenen una durada de 20 segons cadascuna i que van passant automàticament.

Molt útil per agilitzar reunions de la feina, especialment quan els membres de l'equip han de reportar l'estat d’un projecte o el seu desenvolupament d’una manera concisa i eficaç, evitant allargar-se massa amb informació irrellevant.

Elevator Pitch: Dura 1 minut aproximadament. S’utilitza per presentar un missatge, idea o projecte de negoci a grans trets.

Molt útil si es participa en networkings, rondes de finançament o recerca de col·laboradors.

 

PROGRAMA

En aquest taller aprendràs i entrenaràs les claus que et permetran dominar les tècniques del PechaKucha® i l’Elevator Pitch.

  • Elaboraràs la teva targeta de visita presencial: Un mètode que et permetrà presentar-te amb concisió i seguretat, de manera que les persones puguin entendre amb facilitat la teva activitat professional i el sector al qual et dediques.
  • Aprendràs a transmetre idees o projectes de manera ràpida i eficaç.
  • Entrenaràs la teva capacitat de síntesi i concreció.
  • Crearàs suports visuals eficients que reforçaran la teva presentació. Adeu a la “mort per PowerPoint” i a les diapositives recarregades.
  • Practicaràs el que hagis après: Faràs una pràctica de PechaKucha®i una altra de Elevator Pitch perquè integris la teoria.

 

Pròxim taller:

22 i 29 de gener de 2020

  • 2 dimecres a la tarda
  • De 19.00 a 21.00
  • Taller de 4 hores
  • 10 alumnes màxim

60 €

Aquest lloc web utilitza cookies per poder millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.
Més informació Accepto