fbpx

CFGM Tècnic en emergències sanitàries

 

 

 

 Hola, soc en Josep Cardeñosa, codirector de Campus25 i tutor del curs de preparació de les proves lliures per a l'obtenció del títol

de TÉCNIC/A EN EMERGÈNCIES SANITÀRIES.
                        

           TU TAMBÉ POTS SALVAR VIDES!

Les competències generals del títol de tècnic/a en emergències sanitàries consisteixen a traslladar el pacient al centre sanitari, prestar atenció bàsica sanitària, i psicològica en l’entorn hospitalari, dur a terme  activitats de teleoperació i teleassistència sanitària, i col·laborar en l’organització i desenvolupament dels plans d’emergència, dels dispositius de risc previsibles i de la logística sanitària davant una emergència individual, col·lectiva o catàstrofe.

CONEIX EL SEM

Anualment, el Departament d’Ensenyament convoca les proves d’obtenció de títols de cicles formatius, d’acord amb l’ordenació curricular establerta per cadascun dels títols. D'aquesta manera, un curs reglat de dos anys de durada es pot convertir en un sol curs si es superen tots els mòduls dels exàmens.

Els continguts de cada un dels mòduls es pot consulta en a la pàgina següent: document oficial de la Generalitat 

Els requisits per a poder-se presentar a les proves són tenir 18 anys o complir-los l’any de realització de les proves i complir una de les següents situacions:

1. Estar en possessió del títol de graduat/ada en educació secundària.
2. Estar en possessió d’un títol de FP1 o FP2.
3. Haver superat l’antic BUP.
4. Haver superat les proves d’accés a grau mitjà o superior.
5. Haver superat la prova d’accés a la universitat per a més grans de 25 anys.

CONVOCATÒRIA 2018

Durant el curs es prepararan el 13 mòduls teòrics del temari i les corresponents proves pràctiques.

Es realitzaran  sessions de formació pràctica els dissabtes establerts en el calendari del curs.

El professorat docent està integrat per un equip d'infermers i infermeres especialistes en les matèries. Ells han configurat i dissenyat els continguts de la plataforma formativa on s'inclouen, a més, vídeos, qüestionaris i els temaris de contingut.

Preu del curs on-line + les sessions pràctiques presencials: Quotes mensuals de 160 €  (la primera a abonar en el moment de realitzar la inscripció)

Si estàs interessat i interessada en rebre més informació, pots contactar-me mitjançant el meu correu electrònic, serà per a mi un plaer el poder-te ajudar. Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Aquest lloc web utilitza cookies per poder millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.
Més informació Accepto No accepto