Centre de Formació d'Adults

Centre Adscrit al Consorci Educacio Barcelona
CAT   |   ESP
Moodle de Campus 25
Escola Idiomes Campus 25

ACCÉS A LA UNIVERSITAT MAJORS DE 25 I 45 ANYS - CURS


Inici > Accés per Majors de 25 i 45 > Curs 2017 - 2018


Per a l'equip de Campus 25 preparar les proves d'accés a la universitat s'ha convertit en un repte cada vegada més complex, atractiu i, sobretot, gratificant. El grau d'exigència i de compromís amb l'alumne ens han portat a perfeccionar any rere any el nostre mètode i a oferir les millors prestacions acadèmiques.


Els bons resultats obtinguts des de les primeres promocions s'expliquen per l'existència, entre d'altres coses, d'un excel·lent equip docent que gaudeix d'una àmplia experiència en el món de l'educació, el qual ha anat elaborant un material didàctic de molta qualitat que s'actualitza cada any d'acord amb la normativa oficial. Es tracta, per tant, d'un curs molt rigorós però també molt pràctic i amè.


Durant tot el procés acadèmic Campus 25 proposa unes pautes d'assessorament psicopedagògic que es concreten en els següents punts:

 • HORARIS: La flexibilitat horària és total i, per tant, qualsevol alumne pot configurar el calendari que millor s'adapti a les seves necessitats. Així, l'alumne podrà assistir a les classes combinant matins, tardes i dissabtes sense perdre contingut de cap de les matèries.

 • MATERIALS DEL CURS:
  Materials de la fase general: un volum de Comentari de text i de llengua anglesa.
  Materials de la fase específica: un volum per a cada una de les matèries específiques triades.
  Materials complementaris: dossiers pràctics d'exercicis, exàmens de convocatòries anteriors, esquemes dels continguts dels temaris, plantilles per a la realització dels exercicis...

 • COORDINACIÓ PEDAGÒGICA: Mònica Benítez (monica@campus25es), coordinadora pedagògica, es desviu per mantenir en tot moment informat a tot l'alumnat sobre el funcionament del curs, els recursos de que disposa, la tipologia dels exàmens, els terminis i procés d'inscripció a les proves... I atén personalment tot l'alumnat que necessiti assessorament o vulgui solucionar dubtes o qualsevol altre qüestió relativa al curs.

 • SIMULACRES D'EXAMEN: Es convocaran dos simulacres d'examen que reproduiran les condicions acadèmiques i ambientals exigides els dies dels exàmens oficials.

 • RECURSOS TIC (tecnologies de la informació i comunicació): Per facilitar la comunicació entre la comunitat educativa de Campus 25, disposem de tota mena de recursos informàtics que ens ajuden a donar suport a l'alumnat i a facilitar l'accés a la informació de les diferents matèries: accés als nostres ordinadors portàtils, utilització de videoprojectors a les classes per a facilitar les explicacions dels docents, lliure ús de la nostra plataforma Campus25 virtual (MOODLE on podreu trobar qualsevol tipus de recurs didàctic i pedagògic, accés al fòrum del nostre web (www.campus25.es) i també ens podeu trobar al facebook.