Centre de Formació d'Adults

Centre Adscrit al Consorci Educacio Barcelona
CAT   |   ESP
Moodle de Campus 25
Escola Idiomes Campus 25

Classes de Reforç i ParticularsCampus 25 és un Centre de Formació autoritzat pel Consorci d’Educació i especialitzat en l’ensenyament de nens, adolescents i adults.


Entre els nostres projectes acadèmics, i com podreu llegir a continuació, comptem amb Classes de Reforç Escolar totalment adaptades a les necessitats acadèmiques dels alumnes de Primària, ESO i Batxillerat.

 

1. AULA DE REFORÇOS OBERTA

Adreçada a alumnes de Primària, Secundària i Batxillerat.

En grups reduïts, i durant tota la setmana els professors titulats t’ajuden a fer els deures, a preparar els exàmens i a repassar, estudiar i resoldre els dubtes de les matèries que reforcis.

Horaris:

De dilluns a divendres. L’aula està oberta de 17:15h i fins les 21:00h. Els alumnes estan distribuïts per curs i matèries.

 

2. AULA CIENTÍFICA

Matemàtiques, tecnologia, ciències naturals, biologia, geologia, química i física

Horaris:

De dilluns a dijous – consultar disponibilitat per matèries

 

3. AULA DE SOCIALS I LLENGÜES

Català, castellà, història, geografia, filosofia, ètica i ciències socials

Horaris:

De dilluns a dijous – consultar disponibilitat per matèries

 

 

PREUS

Primària

Dies Setmanals 1 dia 2 dies 3 dies
PREU MENSUAL 40€ 70€ 85€

 

ESO/Batchillerat

Dies Setmanals 1 dia 2 dies 3 dies 4 dies 5 dies
PREU MENSUAL 55€ 95€ 125€ 155€ 185€

 

Altres cursos:

 

Clases particulars

Dissenyades per un equip de professors experimentats, les classes s’ajusten a la teva disponibilitat. Tu esculls el temps, lloc i freqüència! El contingut de la classe i el mètode són personalitzats i s’adapten al teu gust i necessitats. T’ajudem a preparar un Examen Oficial, una entrevista i a reforçar el teu nivell acadèmic. El nostre equip de professors nadius i qualificats es convertiran en el teu millor recolzament lingüístic.

Preu: 24 €/h

 

Cursos on-line

T’oferim una metodologia a distància excel·lent, tant en preu com en qualitat formativa. Una plataforma digital, dirigida per un dels nostres professors, t’oferirà una gran varietat de recursos didàctics que et facilitaran l’aprenentatge de la llengua. La comunicació amb el teu tutor serà continua i disposaràs de la possibilitat de reunir-te presencialment amb ell dues vegades al mes.

Preu:  120 € mensuals

 

Cursos semi-presencials

Aquesta modalitat combina els avantatges de les classes particulars amb la gran diversitat de recursos dels nostres cursos online. Assegura’t quatre hores de classes particulars amb el teu professor, més tot el que t’ofereix la nostra plataforma digital on-line. Tu decideixes quan i a on estudies.

Preu: 170 € mensuals

 

DEMANA’NS EL QUE NECESSITIS PERQUÈ T’HO PODREM OFERIR!
20 ANYS D’EXPERIÈNCIA ENS AVALEN!